Naptár

Ezen az oldalon egyben láthatod a közeljövőre leegyeztetett nyilvános eseményeinket naptár szerint, időrendi sorrrendben. Tekintsd meg a részleteket vagy vásárolj magadnak jegyet most! Gyere és találkozz velünk!

Hatásszünet műhely
Hetente többször

Hatásszünet nyitott műhelyek (workshop)

Ha kipróbálnád magad, ha kötetlen, felszabadult játékra vágysz, ha egy fárasztó napon kreatív töltekezésre van szükséged, itt a helyed! A hétfő délelőtt és koradélután, a kedd és a csütörtök déletőtt a szenior korosztályé, a kedd és a csütörtök délután a középiskolásoké, a szerda délután a felső tagozatos diákoké, hétfő és kedd este, illetve szerda délelőtt pedig felnőttként csatlakozhatsz!

Traktor Works
8.8.

Traktor Works - színházi workshopok Farkasgyepűn

2023. augusztus 8-tól 11-ig immár kilencedik alkalommal invitálunk téged négy napra színházcsinálásra a Börzsönybe, Bernecebarátiba, egy kis színházi elvonulásra. A nyugalom, a feltöltődés, az aktív pihenés és a friss levegő idén is garantált!

Hatásszünet műhely
Hetente

Hatásszünet nyitott műhely (workshop)

Ha kipróbálnád magad, ha kötetlen, felszabadult játékra vágysz, ha egy fárasztó nap után kreatív töltekezésre van szükséged, itt a helyed! Bármelyik hétfőn vagy kedden szabadon csatlakozhatsz.

03. 11.

Fizikai komédia workshop Boncz Ádámmal (workshop)

Vajon miért humoros valami a színpadon? Milyen az igazi színpadi játék öröme és vajon miért érzi ezt a néző? Lehet-e a képzeletünk és kreativitásunk segítségével komikus, sőt akár komikus-poetikus színpadi helyzeteket teremteni? És ha igen, milyen gyakorlati praktikák léteznek arra, hogy ezt a színpadon megjelenítsük?

rrerere
03. 12.

Saint Just (előadás)

„… Te már testetlen hullsz a semmibe, megszabadítva a létezés utolsó lehetőségeitől, attól, hogy megmarkolj valamit, hogy elcsússz a síkos padlón vagy hogy legalább egyszerűen csak összecsináld magad, de még akkor is… akkor is ottmaradt neked… fantasztikus 2 másodperc!”

Egyes elméletek szerint a nyakazás után a fej még 2 másodpercig tudatánál marad. A kivégzett Saint Just-nek ennyi ideje marad, hogy lepörgesse maga előtt az életét és újraélje forradalmi kétségeit. Létösszegzés és társadalmi kérdések egy lefejezett forradalmár szemszögéből, avagy a kitágított idő melankóliája…

Közösségi előadások
03. 15.

Hádész meséi (előadás)

antik női torzók 3 képben
+…Kezdődjön hát, gyúlnak a fények, nyílik a színpad,
Rángjon a test mély álomlétben, kósza homályban…”
 
Okuláré Projekt
04. 12.

Okuláré Projekt: Rózsaszín (Felolvasószínház)

Az Amargant Színházi Műhely és  Fiatal Drámaírók Háza közös felolvasószínházi produkciója a Trafó műsorán.